05-05-07

Technische problemen & laatste nieuws!

Beste bezoekers,

 

Wegens technische internetproblemen kan men in Zuid-Afrika momenteel de blog niet bijwerken, alles is daar voor de rest héél goed. Men is daar goed ontvangen en de mensen zijn er héél vriendelijk. Maandag 7 mei mogen ze om 10:10u. hun dochter gaan afhalen.

Ze zijn wel te bereiken via de internettelefoondienst Skype.

Rest mij in naam van de familie Slachmuylders jullie nog de groeten over te maken.

 

Met vriendelijke groeten, nonkel Bart 

deridder.bart@telenet.be

 

21:02 Gepost door familie Slachmuylders in Actualiteit | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt nonkel Bart. We stellen alles in het werk om aan deze toestand, hopelijk spoedig iets te veranderen. Goed aangekomen, zeer warm ontvangen. Een mooie uitstap gemaakt-Chapman's drive, Cape Point (in de mist!), Afrikaanse pinguins,...We hebben al de pasfoto gekregen van Andrewne.Ze is nog mooier dan op de eerste foto's! Maandag mogen de jongens ze als eerste zien en ons brengen! We worden hier echt in de watten gelegd. Kennis gemaakt met een Duits koppel die ook op de heen-en terugvlucht zitten. Zij krijgen hun eerste zoontje, ook maandag. Vermoedelijk gaan we woensdag samen naar de rechtbank. Morgen gaan we samen naar Cape Town en the Waterfront. Schitterend weer, alles maw dik in orde. Proberen jullie zo op zijnminst op de hoogte te houden. Fam Slachmuylders

Gepost door: Familie Slachmuylders | 05-05-07

Hopelijk krijgen jullie het probleem vlug opgelost. We kunnen elkaar wel via skype horen maar de bedoeling van deze blog is toch dat iedereen jullie zo wat kan volgen hé. We duimen. Nichteke, Franky, Harry en Wout, héél héél veel geluk morgen als het zo ver is. Tof dat de jongens haar eerst mogen zien en dan aan jullie geven. Geniet van dit intense moment !!!
Afspraak maandagavond 20u00. We kijken er enorm naar uit. Tot dan. Groetjes Carine

Gepost door: Carine | 06-05-07

Ze is er bijna... Het drong de afgelopen weken nog niet echt door, maar morgen ben ik eindelijk officieel meter. Nu begin ik kriebels in mijn buik te krijgen.

Gepost door: meter Mieke | 06-05-07

we wensen jullie veel geluk met jullie dochtertje en kleine zus. nog een prettig verblijf en geniet er van

Gepost door: timo vanessa en kleine liam | 06-05-07

Na maandenlang wachten is het morgen eindelijk zover!!! Dan mogen jullie eindelijk jullie meisje in de armen sluiten.Jullie grote wens die in vervulling gaat! Tof dat Harry en Wout hun zusje als eertse mogen zien. We zouden graag een vlieg zijn om jullie eerste reactie te zien. Dat moet een overweldigend gevoel zijn!
groetjes van de toekomstige peter en co

Gepost door: toekomstige peter Giovanni en co | 06-05-07

Hallo allemaal!! bolleke: hallo daar! Ik heb het hier reuze naar mijn zin. Van tante Maaike mag ik dagelijks rondhuppelen op het gras of spelen in het geitenstalletje, goed voor mijn conditie :-) Vele konijnepootjes aan jullie, maar vooral aan Harry.

flipke: het is hier super! 'k heb al 1 keer op Anke mogen kakken! :-) , al een rondvlucht gemaakt tot op de speelkamer, Dipsy vindt ik niet leuk, en verder kan ik goed kwetteren en radio Donna vindt ik de max!! Vele parkietgroetjes

kathleentje: met mij en de baby is alles goed. Hij of zij groeit als een kool. Alle dagen mag ik mijn pootjes eens strekken op het gras. Ook vele kiekepoten van ons en doe de groetjes aan mijn woutje! :-)

kiekens: wij krijgen op tijd en stond ons drinken en eten, zodat we ons dik en rond kunnen vreten. vele tok-tok en kukeleku-groetjes.

Vele babysitgroetjes en morgen wordt het alleszins een dag die je nooit meer gaat vergeten, dus geniet er voor 200% van! We leven met jullie mee! :-)
kusjes: jo, linda, anke, maaike, dipsy, bambie, balou, pumba, miko, zora, ginger, zip, zupi, roxy, foxy, ....... :-)

Gepost door: bolleke, flipke, kathleentje en kuikentje en alle andere kiekens... | 06-05-07

De commentaren zijn gesloten.