06-05-07

Uitstap zondag 6 mei

In deze technologische wereld van mp3's, pc's, I-pod's en andere computersnufjes lukt het nog steeds niet om jullie vanuit Zuid-Afrika op de hoogte te houden van ons avontuur. Gewapend met Skype en een dictafoontje plaatst meter Mieke de teksten op onze blog. We kunnen de blog wel bekijken en jullie lieve woorden lezen.

 

Vandaag was weer een stralende dag. Samen met Mariëtte en Ruan en het Duitse koppel trokken we naar Cape Town. We zagen de "Groote Kerk" van Desmond Tutu, de tuin van Jan Van Riebeeck, het House of Parliament en het "Tuynhuis" van de president; onder andere Ladi Di logeerde hier (ons guesthouse is wel een beetje kleiner).

We gingen naar de Bo-Kaap met zijn kleurrijke huizen. Ze zijn zo mooi gekleurd omdat hier vroeger slaven woonden. Toen ze vrijkwamen en zelfstandig mochten gaan wonen, waren ze zo blij dat ze hun huizen zo mooi kleurden.

We beklommen ook Signal Hill, District Six en van daaruit hadden we en prachtig zicht op de Tafelberg. Daarna gingen we naar de Waterfronts waar we een heerlijke namiddag hadden, op een terrasje gegeten, rondgewandeld, winkeltjes gezien en vooral naar de artiesten gekeken. Zaaalig!

En nu is Wout met Reeve, de Golden Retriever van Louise, op de trampoline aan het springen. Echt grappig!

Wij worden zenuwachtig, de pampertjes en de pap (isomil) is gekocht en morgen is the big day. Dan mogen Harry en Wout ons boelke aan ons geven.

Groetjes,

Hilde, Franky, Harry, Wout en ?

 

 

20:48 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

De meter doet dit met alle plezier hoor!

Gepost door: meter Mieke | 06-05-07

Wat bedoel je met dat vraagteken? Heeft Franky misschien voor de naam Elodie gekozen? Of zal het toch nog iets anders worden? Hopelijk weten we morgen hoe ze zal heten.
Groeten peter Giovanni

Gepost door: Peter Giovanni | 06-05-07

Wij vragen ons ook af hoe ons nieuwe nichtje nu gaat noemen en wij wagen ons aan een gokje. Wij denken aan Anna, Hanne of Antje. We horen het morgen wel.

Gepost door: nonkel Gert en tante Mira | 06-05-07

naam kindje ik zou heel graag willen weten hoe jullie zusje noemt en we hopen met de hele klas dat jerap terugkomt en we jullie zusje kunnen zien!!!!


P.S.: voor harry dit is nog geen reactie van de klas

Gepost door: ellen .c | 06-05-07

Laat niets of niemand jullie "supergezinsmoment" verstoren. Geniet er met volle teugen van. Veel geluk!! En natuurlijk zijn we razend benieuwd naar de naam die jullie kozen voor jullie prachtige dochter. Laat het maar snel weten want we kunnen bijna niet meer wachten. Groetjes

Gepost door: Kris Sandy Robbe en Jelle | 07-05-07

Proficiat Wij willen jullie allemaal een dikke PROFICIAT wensen met jullie prachtige dochter met de naam ..?.. ( die we wel al weten maar nog niet gaan zeggen, dit laten we aan jullie over), we zijn blij dat we ze al even kunnen bewonderen hebben via Skype ook al was de beeldkwaliteit niet al te goed. Geniet nog van de tijd die jullie in Zuid-Afrika zitten en we zullen elkaar wel nog eens zien of horen. Groetjes XXX

Gepost door: Tante Carola, nonkel Frans & Bart | 07-05-07

Ik zie het absoluut zitten om meter te zijn van ? (ja, ik weet het al en het is een mooie naam).

Gepost door: meter Mieke | 07-05-07

We hopen dat jullie echt genieten van de tijd die jullie daar doorbrengen . En als jullie terug komen hebben jullie een zonnetje meer bij want het is hier slecht weer.
groetjes van je kleine nichtje

Gepost door: Dirk Wendy Angie en Femke | 07-05-07

spannend Hier regent het en ziet alles er somber uit maar jullie verhaal brengt zon in de dag. Benieuwd naar de naam!

Gepost door: Fam. Commers | 07-05-07

Bij ons regent het maar bij jullie is het zeker lekker warm. De juf heeft blokjes op haar tanden. Raar hé? Eerst Frans, saai. Het is raar, met Frans als iemand het niet weet dan zien we jouw vinger niet in de lucht. Na de speeltijd is het taal. Onderwerp, gezegde, persoonsvorm, werkwoordelijk gezegde en naamwoordelijk gezegde. Franse les. Qui, qu' est-ce que. Woensdag komt Koen Wauters.

Vele groetjes van Lore en heeeeel de klas!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: KLAS 5 | 07-05-07

fantastische dag meegemaakt vandaag we hopen dat er niet te veel traantjes gevloeid bij het aannemen van jullie dochtertje heeeeeeeeel veeeeeel geluk

Gepost door: Tante Agnes & Nonkel Jan | 07-05-07

Eerst en vooral een hele dikke proficiat. Heel veel geluk ! Wij zijn ook verschrikkelijk benieuwd naar de naam van je dochtertje.
Lore, Seppe, Gert en Tinne

Gepost door: Gert De Pot | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.