08-05-07

De eerste nacht met vijf

Vannacht hebben we zalig geslapen, alle vijf. Antje moest haar laatste pap hebben om 19 uur, had Ivonne, de kangeroemama gezegd. En daarna gaan slapen… daar had Antje nog geen zin in. We hoorden haar de tweede keer wenen vandaag. Ze kan het dus wel (wenen). Met grote ogen lag ze te kijken in haar bedje: “Hej, mannen, ik ben nog niet moe!” Ja, en wat doe je dan? Terug uitnemen natuurlijk! Wie wil er nu slapen op zo een speciale dag?! We hebben alle vijf zalig gespeeld en van elkaar genoten. Echt gezinsgeluk!

We hebben ook geskyped met oma en pépé, opa en meter, nonkel Gert, tante Mira en de kindjes, Linda, meter Mieke en Carine en peter Giovanni. Maar die had Skype niet goed geïnstalleerd en zo heeft de sukkelaar zijn metekindje nog niet gezien. Wij hoorden hem wel en zo konden we converseren: hij praten en wij typen via de chat.

Om 9 uur werd ons Antje moe en hebben we haar in haar bedje gelegd. Eventjes zoeken om gemakkelijk te liggen en ze was vertrokken. Dan hebben wij heel intiem een glaasje fonkelwijn gedronken.

Deze nacht heeft ze een kikje gegeven. Ik stond direct naast haar bed, maar het was in haar slaap. Om vijf uur had ze honger. Gezellig met een flesje in het groot bed, ander pampertje aan en terug slapen. Een modelbaby!

Om half 8 werd ze wakker, terug een flesje en dan hebben we samen in het groot bed gelegen. De jongens waren ondertussen ook wakker en kwamen er ook in. Puur gezinsgeluk! (ja, ik weet het, ik val in herhaling…)

 

Vandaag is Elzeth al eens komen kijken of alles in orde was  en ze zag ook hoe we van elkaar genoten… We zijn zo blij met ons kleine meisje!

 

Graag willen we iedereen oprecht bedanken voor alle lieve reacties die we al gekregen hebben. Dit doet ons zo deugd.

 

20:24 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben helemaal in de ban van haar mooie grote ogen...

Gepost door: meter Mieke | 08-05-07

O, wat ben ik blij dat ik deze avond ons Antje kunnen zien heb via Skype!! Zo'n prachtig metekindje..............

Gepost door: de fiere peter Giovanni | 08-05-07

Leuk, leuk, leuk voor jullie, als ik alles nalees.Ik ga het nieuws morgen aan de kinderen van onze klas vertellen.Nu weten we ook al hoe je zusje heet hé Wout!
Wij wachten ook vol spanning op het bezoek van Koen Wouters morgen in onze school.De kinderen van het zesde hebben de eerste prijs gewonnen met een wedstrijd van Plan International.
Ik wens jullie nog héél veel fijne momenten met Antje en ben erg benieuwd om haar eens te zien.

Gepost door: juf marleen | 08-05-07

Wat een schatje die flinke dochter van jullie... en zo een mooie grote kijkers. Nichteke zo blinken van trots dat je deed. Ik ben zo blij voor jou, je keek er zo naar uit, een dochter ! Eindelijk is jullie gezinnetje compleet: 2 "zones" en een dochter. Meter Mieke heeft het ontzettend druk met haar eindwerk maar naar jullie dagelijkse gesprekjes kijkt ze enorm uit. Ze is zo trots en wees er maar zeker van, Antje zal een hele belangrijke plaats in haar leven innemen. Ze is al volop aan het plannen: babyzwemmen, Afrikaans dansen, shoppen en heel wat meisjesdingen. (Zaterdag stond ze al in de winkel naar de barbies te kijken...). Slaapwel en tot morgen. Allemaal een dikke nachtzoen xxx
Carine

Gepost door: Carine | 08-05-07

Ik vond het gisteren echt de max jullie via skype te horen en te zien.Als halve computeranalfabeet, was de pc direct een prachtding.We wensen jullie nogmaals héél véél geluk met jullie prachtige dochter Antje en haar 2 lieve broers. Geniet ginder nog maar van elkaar en van de mooie streek.En veel fotokes trekken hé, zodat we achteraf mee kunnen genieten van Antjes prachtige roots!!! Een dikke knuffel aan iedereen van ons... Linda en co en jullie beestjes :-)

Gepost door: Linda en co | 08-05-07

Hoi Harry
vandaag was iedereen zenuwachtig Koen Wauters kwam.
Het zesde heeft hun liedje kei mooi gezongen en ze werden door iedereen gefilmd en gefotografeerd.Daarna lieten ze de ballonen op.
groetjes van de heeeeele klas!!!!!!

Gepost door: 5 de klas | 09-05-07

het is hier wel regenachtig .maar nog altijd tof maar we zijn niet meer met 14 maar met 13 in de klas .het geeft wel een ander gevoel maar met 13 en ook nog harry als we met frans bezig zijn en wij weten het niet wat het antwoord is in het frans dan zien we geen vinger (het is die van u dan).

groeten van eline

Gepost door: eline | 09-05-07

Elke dag volg ik jullie avontuur en terwijl ik deze nacht, samen met Rita, aan het werk was (jaja, jou nachtjes) kon ik het ook niet laten om te kijken of er nieuws was. Antje is een prachtige naam voor een prachtige meid! Geniet van jullie gezinsgeluk en van het grote avontuur! We blijven jullie volgen en hopen dat jullie meisje zo voorbeeldig mag blijven!!!

Gepost door: Karin | 09-05-07

hello harry ik hoop dat het leuk is eensmet vijven zijn het is wel een grote verandering maar wel een leuke


GROETEN UIT MALDEREN VAN KATJA

Gepost door: katja speybrouck | 09-05-07

Hallo allemaal ,
Proficiat met jullie dochterje !!
We hopen dat jullie nog een toffe reis hebben en dat we vlug een fototje kunnen zien van jullie flinke meid .
Verder is hier in Malderen alles OKE !!

Groetjes Nadine & co

Gepost door: Nadine De Boeck | 09-05-07

koen wauters vandaag was koen wauters bij ons op school . bijna iedereen vroeg hem een handtekening. ik natuurlijk ook .
het was wel spijtig nu dat jij er niet was. we hebben een T-chirt
gekregen van plan. iedereen zijn naam van de klas en van de juf staat er op. ik vind het spijtig jouw naam er niet op staat. morgen is het 10/05/07, de verjaardag van ellen v..
nog veel geluk daar

groetjes lore ! ! ! ! ! ! !

Gepost door: lore | 09-05-07

De commentaren zijn gesloten.