10-05-07

Een dagje niksen

Vandaag niets gedaan. Vanmorgen was het "girls-time": moeke en Antje zijn tot 11 uur in het groot bed blijven slapen. 's Middags naar Mug&Bean gaan eten. We hadden de labtop meegenomen omdat daar een hotspot is. We hoopten zelf aan de blog te kunnen en wat e-mails te versturen. Maar vergeet het, de verbinding was nog slechter dan in ons guesthouse. Dus rest ons niks anders dan langs deze weg nog eens te zeggen aan alle mensen die zo’n lieve berichtjes sturen, dat we dat zo tof vinden. Bedankt allemaal!!!

 

Via Skype hebben we wel gehoord dat Koen Wouters in onze school geweest is en dat de zesdeklassers de eerste prijs gewonnen hebben van een wedstrijd van Plan International. Weer een bewijs dat de Sint-Amandusschool in Malderen zo speciaal is en zo een mooie waarden heeft (een beetje reclame maken, mag wel eens hé!). Hierbij willen we juf An, de directrice, nog eens bedanken omdat ze zo met ons meegeleefd heeft. De manier waarop ze achter ons stond, de begeleiding van onze jongens zodat deze meekonden op dit grote avontuur… dank u wel juf An, juf Lieve en juf Marleen!!!

 

Misschien nog even iets vertellen over het eten hier: vake heeft al een paar keer gekookt: lamsvlees, struisvogel, boerenwors (ja, zonder t). Dat is hier allemaal spotgoedkoop voor ons. We zijn al op restaurant geweest en morgenavond zijn we uitgenodigd bij Louise, onze gastvrouw. Skip (fiançé van Louise) gaat een typische Afrikaanse stoofpot klaarmaken. Dat zien we wel zitten!

 

Ook nog een speciaal woordje van dank nogmaals voor meter Mieke die onze berichtjes op de blog plaatst, Mario voor de technische bijstand voor deze computeranalfabeten en ook aan Ann die haar grenzen zal verleggen in het kantoor…  

 

20:56 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Fijn te horen dat jullie daar zo genieten van alles. En zo te horen is onze kozzen een echte chef-kok aan het worden! Dikke zoen aan Antje en haar grote broers.

Gepost door: peter Giovanni,Tamara, Chenko en Janaika | 10-05-07

Franky eerst en vooral nen dikke proficiat met Uw 37ste verjaardag (ik zal er hier al ne goeie op drinken, zondag is het mijn beurt), het is tof te lezen dat het ginder heel goed gaat met jullie, geef Antje Slachmuylders (want zo is het nu officieel) een héééle dikke knuffel en een nog dikkere kus, XXX Het ga jullie goed, Biggenaatse groetjes.

Gepost door: Bart, tante Carola & nonkel Frans | 10-05-07

Kozzen, alvast een gelukkige verjaardag gewenst. Drink er maar een goede whisky op. Of vervliegt de whisky in Zuid-Afrika ook zo snel als in Opdorp? Geniet van deze wel heel speciale verjaardag.

Gepost door: peter Giovanni,Tamara,Chenko en Janaika | 11-05-07

Jarige,
Op je verjaardag je mooiste kleren, een feestmuts en slingers (een heleboel), een taart met je naam - jij mag trakteren op je versierde stoel ! Op je verjaardag een feestje geven, allemaal pakjes (wat word je verwend), hiep hiep hoera en lang zul je leven - fijn hé dat jij de jarige bent !
Gelukkige Verjaardag nonkel Franky !!!
meter Mieke en Carine

Gepost door: meter Mieke en Carine | 11-05-07

Gelukkige Verjaardag Franky ! Franky,

Proficiat met je verjaardag! Ook een dikke proficiat bij de officiele doop van jullie dochtertje 'Antje Slachmuyldres'.
Geniet daar maar van jullie gezinnetje en van het land, waarschijnlijk onbeschrijfelijk mooi!

Groeten vanEls Gert Casper en Evelyn

Gepost door: de backer de bruyn | 11-05-07

hey harry
vandaag naar het provinciehuis geweest met de klas
kei leuk we hebben in de raadskamer mogen zitten aan die stoeltjes we hebben de missie op gelost van wie er (er is iets niet pluis in het provinciehuis) heeft geschreven.
daarna naar de kerk geweest opdrachten opgelost en naar schilderijen gekeken en het was niet saai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De dag was rap voorbij en we hebben ons kei goed geamuseerd maar ergens hebben we wel gedacht hoe jij je amusueerd met je nieuwe zusje antje.En weet je wat we hebben gekregen in het provinciehuis hebben gekregen ne zitzak voor op school en we hebben een lekstok gekregen.
doei doe de groetjes aan antje en wens je papa een gelukkige verjaardag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hannelore en co

Gepost door: hannelore | 11-05-07

Hey harry, wout, antje en de rest ik hoop dat leuk is bij jullie want bij ons is het ook leuk
GROETJES VAN KATJA

Gepost door: katja speybrouck | 12-05-07

De commentaren zijn gesloten.