13-05-07

12 mei

Gisteren was een gezellige drukke dag. ‘s Morgens is Mariëtte ons komen oppikken en samen met Kristien, Ingo en kleine Henry (de Duitsers) zijn we op stap geweest. We hebben echt al een goede band met hen. Na een “happy birthday” voor Franky en een fles champagne van Mariëtte zijn we naar Mowbray Materniteit gegaan. Ons Antje is daar geboren. ’t Was eigenlijk best emotioneel voor ons. Wat ons trof, was dat het daar zo proper is en zoveel bewaking.

 

Dan zijn we naar de Tafelberg gegaan. Met de kabelbaan omhoog en boven op de top met uitzicht op Capetown heeft ons Antje haar lunch gehad.

 

Daarna zijn we naar Green Market Square gegaan, een marktje met souvernirs. Heel gezellig! Daarna nog eens naar de Waterfront, een broodje gegeten en gekuierd langs de winkeltjes. ‘s Avonds bij Louise en Skip gaan eten. Dat was zo gezellig. Louise haar ouders waren er ook en we hebben tot in de laatste uurtjes zitten babbelen. Antje lag al in Louise haar bed en Wout hebben we langs het zijdeurtje naar zijn bed gebracht. Dit is nu eens echt een land leren kennen. We leven tussen de mensen, hier zijn geen toeristen. Op straat en in de winkels worden we aangesproken. Zo kwam de eigenaar van “Woolworths” (supermarkt) naar ons toe, vragen of wij “de Belgen waren”. Hij stelde zich voor en zei dat we alles mochten vragen wat we nodig hadden. We worden hier behandeld als vips!

 

Vandaag in de voormiddag nog eens lui geweest. Om 1 uur is Mariëtte ons terug komen halen om naar een struisvogelboerderij te gaan. Dat was heel interessant. We kregen een hele uitleg, mochten de struisvogels uit onze handen laten eten en op het laatste mochten we zelfs op een zitten. Wie had het grootste ei?

 

Daarna zijn we naar het Bloubergstrand aan de Atlantische Oceaan geweest. Je hebt er hele mooi en dure huizen met een mooi zicht op de Tafelberg, alleen het water is er superkoud.

 

18:30 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk toch nog altijd dat struisvogel.

Gepost door: Peter Giovanni | 13-05-07

De commentaren zijn gesloten.