16-05-07

16 mei

Hallo,

 

Nu gaan Hilde, Franky, Harry, Wout en Antje een paar dagen uitrusten en genieten van het zonnetje (oja, in Zuid-Afrika is het heel mooi weer).

Vrijdag bezoeken ze de Belgische ambassade en rijden ze door naar Paarl. Daar verblijven ze bij Belgen: www.mooibly.com. Als ze daar toekomen, zullen ze skypen. Het internet is daar beter (hopen ze). Dan zullen ze ook een auto huren. Paarl is minder druk. Dus Franky ontsnapt er niet meer aan, hij zal aan de linkerkant moeten leren rijden...  

 

Tot vrijdagavond!

 

Groetjes,

Meter Mieke.  

10:12 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Harry we hebben weer een toets spelling.We hebben een energizer gedaan.Wie kan het langst op één been staan? We kregen krampen in onze benen en maar zweten. Zo nu kunnen we weer fris aan het werk.
groetjes Yannick

Gepost door: 5de klas | 16-05-07

Dag Harry in de klas is het leuk geweest hoewel er ook wiskude bij was want dat was saai we missen je en Sander zeker want met het voetballen verliezen we altijd. Maar in de muziekles is het nog saaier als in de school ja notendictee pffffffff en de tijd die dan niet voorbij lijkt te gaan en jij bent er dan nog niet eens bij. Jij tekent wel altijd iets meestal iets grappig.
Maar volgende week zien we je terug daar kijken we naar uit

GROETJES UIT MALDEREN
VAN KATJA

Gepost door: katja speybrouck | 16-05-07

Ik ben even naar de site www.mooibly.com gaan kijken en het ziet er daar echt prachtig uit (mooie cottages), ik zou zeggen geniet van de mooie omgeving, de uitstapjes die jullie waarschijnlijk zullen maken en van de lekkere Zuid-Afrikaanse wijnen (breng mij eens een flesje mee (wit)). Alé nog één weekje en de onvergetelijke avonturen zitten er op, groejes vanuit het sombere Biggenaat.

Gepost door: Bart, tante Carola & nonkel Frans | 17-05-07

Dag nichteke, Franky en kids,
Prachtige omgeving waar jullie vrijdag naar toe trekken. We zijn stikjaloers... maar het is jullie gegund. Laat ons weten in welk huisje jullie logeren, dan kunnen we dat op de foto bekijken. Amuseer jullie, geniet van jullie laatste week. Toen we daarstraks aan het afwassen waren riep meter Mieke plots: "Nog 1 week!" Ik was niet goed mee eerst maar plots viel mijnen euro. Nog 1 week en ze kan haar meterke een echte dikke knuffel geven, daar wacht ze al zoooo lang op.
groetjes,
Carine

Gepost door: Carine | 17-05-07

De commentaren zijn gesloten.