18-05-07

In Paarl

Dag iedereen! Eindelijk een bericht dat we zelf kunnen ingeven.

We zijn aangekomen in MooiBly te Paarl. Het is nog brikkoleer, doen dit in het bureau van de wijnmakerij...vermits geen ontvangst in de cottage. Tussen haakjes, de Sauvignon Blanc. Een zeer mooi ingericht huis(je), onder een rieten dak. De jongens slapen helemaal bovenaan. We vragen ons af, hoelang, want er wordt een heel zware storm verwacht, noodberichten worden afgeroepen, en dan kan het hier spoken, aldus de vriendelijke eigenaars van het landgoed, afkomstig uit Antwerpen.De juiste naam van de storm weten we niet meer, maar het moet een begrip zijn. Vermoedelijk is het gans het weekend met bakken uit de lucht aan het regenen.

Het landgoed is mooi, zeer mooi, dat is een understatement. Zie zelf maar op de link.

Onze jongens zijn nu aan het spelen met de kids van Liesbeth. Ons winkelen duurde hen net iets te lang, ze moesten te lang wachten op de nieuwe kameraadjes.

Ik heb trouwens mijn grenzen verlegd, want gereden aan de linkerkant. Piece of cake. (aha, behalve de ruitenwissers ipv pinkers)

Deze morgen het Belgische Consulaat bezocht, nog enkele formaliteiten geregeld. Alleen jammer dat mevrouw Jacobs er niet was, de enige die op de hoogte is van de adoptieprocedure.(!) Dit heeft te maken met het feit dat adopties toch nog niet zoveel gebeuren met Belgie. Hopelijk en vermoedelijk verandert dit snel.

Volgens Liesbeth zou Skype nu weer niet zo goed gaan, we zullen zien, houden jullie op de hoogte.

Als we niet zijn weggewaaid....

 

17:53 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Joehoe,
Tof dat jullie nu den blog zelf kunnen aanvullen. We hebben juist telefoon gehad van opa André en die heeft het verhaal van de storm uit de doeken gedaan. Ik denk dat hij spijt heeft dat hij het zelf niet kan ervaren. Hij zei dat het waarschijnlijk een hele belevenis ging zijn, dat we dat hier niet meemaken. Ik ga meter Mieke nog wat in de wattekes leggen, want dat dutske is goed ziek (bronchitis- en maar hoesten)
Geniet van de lekkere wijnen en hou jullie goed vast aan de takken van de bomen. Tot de volgende keer xxx
Carine en meter Mieke

Gepost door: Carine en meter Mieke | 18-05-07

Franky en Co,
Geniet van de storm. Voor een maal moet je niet denken aan al die dossier die gaan volgen. Geniet vooral van het land en jullie nieuwe spruit. De groeten van iedereen hier, voor iedereen daar !!

Gepost door: gert de pot | 18-05-07

hey daar ! Hallo Zuid-Afrika, hier België.
Blij weer iets van jullie te lezen, een spannend verhaal dan nog, we kijken al uit naar het vervolg. Het ga jullie verder goed.
groetjes

Gepost door: Fam. Commers | 18-05-07

Hallo Franky en co,
gefeliciteerd met Antje! super leuke naam en past goed bij jullie.
Heb genoten bij het lezen van jullie belevenissen. Ik kijk er naar uit om Antje van dichtbij te bewonderen.
( en Franky; zag dat het onlangs jouw verjaardag was: bij deze een geweldige verjaardag en een beter moment om te verjaren kon volgens mij niet)
Geniet nog ginder en tot binnenkort,

Inge

Gepost door: Inge Janssens | 19-05-07

Dag familie Slachmuylders,
Zo te horen (=lezen) beleven jullie daar mooie en spannende tijden. Harry en wout we hopen dat jullie nog gaan willen naar huis komen hé. Onze Robbe mist zijn voetbalvriendjes in school....Doorsta de storm goed en tot binnenkort
Groetjes Kris Sandy Robbe en Jelle

Gepost door: Kris Sandy Robbe en Jelle | 20-05-07

De commentaren zijn gesloten.