21-05-07

Herfst in Afrika

Amai, wist niet dat ik zo'n materialist was: de luxe van C.V. en een goed geisoleerd huis. Ik beloof dat ik er vanaf nu alle dagen dankbaar voor zal zijn. Maar laat het nu aub way warmer worden. Deze morgen was het verschrikkelijk koud om onder de douche te kruipen. De kachel ging ook niet goed in gang, de mieren liepen weer over de "poembak"...zaag, zanik, zeur,...Als 't slecht weer is, is Afrika niet zo leuk. Wat moet het nu zijn in de sloppenwijken? Gelukkig is dit altijd maar voor enkele dagen: morgen wordt het terug warmer.

Ons jongens amuseren zich hier heel goed, hebben heel het landgoed om in te ravotten en van alles te ontdekken.

Links rijden, begint ook al goed te gaan en tussen de regenbuien door doen we een wandelingske. Morgen, als het weer beter wordt, trekken we er terug op uit!

17:44 Gepost door familie Slachmuylders in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo allemaal,
Sorry, we konden daarstraks niet lang on-line blijven. Hadden afspraak bij de dokter. Meter Mieke is al heel wat beter maar is nog verschrikkelijk nijg aan het hoesten. Tis niet meer van haar bronchitis maar tis meer van haar allergie. Alé weer een ander siroopeke en pufferke en tegen vrijdag ist weer een nief. Ja want dan moet hé, nog 5 x slapen....
Hou jullie warm, kruip wat dichter bijeen en zie dat de mieren ni bijten !!!
groetjes, Carine

Gepost door: Carine | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.